26.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Λίβερπουλ: Σε υποχρεωτική άδεια μέρος του προσωπικού της

Ειδήσεις Ελλάδα

Το παράδειγμα άλλων ομάδων της Premier League, που δέχτηκαν έντονη κριτική για τη συγκεκριμένη απόφαση, ακολούθησε και η Λίβερπουλ, θέτοντας σε υποχρεωτική άδεια μέρος του διοικητικού της προσωπικού. Αυτό, στην προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση για να περιορίσει το κόστος λειτουργίας του συλλόγου, όσο διάστημα διαρκεί το lockdown λόγω κορωνοϊού.

Οι εργαζόμενοι αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν το 80% του μισθού τους από το κράτος, όπως προβλέπει το σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης θα καλύψουν το υπόλοιπο των αποδοχών τους.

Τον… χορό αδειών στο προσωπικό τους ξεκίνησαν, Νιούκαστλ και Τότεναμ, δεχόμενες σκληρή κριτική. Το παράδειγμά τους ακολούθησαν η Μπόρνμουθ και η Νόριτς, με τη Λίβερπουλ να προστίθεται σε μία «αλυσίδα» που αναμένεται να μεγαλώσει τις πρσεχείς ημέρες.

H Premier League αποφάσισε χθες (3/4) να επεκτείνει επ’ αόριστον την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, περιμένοντας το «πράσινο φως» από την κυβέρνηση και της υγειονομικές αρχές της χώρας, προκειμένου να ξαναρχίσουν οι αγώνες.

Οι 20 ομάδες συμφώνησαν παράλληλα να προτείνουν στους ποδοσφαιριστές μείωση κατά 30% των ετήσιων αποδοχών τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό