27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Κολέ για το «κόψιμο» του Φαλ: «Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το πρόβλημα του πλουσίου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τη δυσκολία που αντιμετώπισε πριν πάρει την απόφαση να «κόψει» τον Μουστάφα Φαλ από το ρόστερ των Ολυμπιακών Αγώνων, μίλησε στους Γάλλους ο Βενσάν Κολέ.

Σε μία πολύ δύσκολη επιλογή, όσον αφορά το ρόστερ της Γαλλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ο Βενσάν Κολέ επέλεξε να πορευτεί χωρίς τον Μουστάφα Φαλ. Ο σέντερ του Ολυμπιακού έδινε όποτε ήταν δυνατόν το παρών για να βοηθήσει την Εθνική του ομάδα, όμως φέτος ο Κολέ προτίμησε να τον αφήσει εκτός, έχοντας πληθώρα επιλογών.

Μάλιστα ο προπονητής των Γάλλων ανέφερε πως αντιμετωπίζει το «πρόβλημα των πλουσίων», παίρνοντας τη δύσκολη απόφαση να κόψει τον Φαλ και να πορευτεί με τους Γκομπέρ, Πουαριέ, Λεσόρ, έχοντας βέβαια και το… φαινόμενο Γουεμπανιάμα στη διάθεσή του.

Les 1⃣9⃣ Bleus retenus par Vincent pour préparer les Jeux 🇫🇷👊#TeamFranceBasket | #PassionnémentBleu pic.twitter.com/w9XPLfo6T6

— Équipes de France de Basket (@FRABasketball) May 16, 2024Οι δηλώσεις του Κολέ για τον Φαλ

«Όσο και αν είχαμε μεγάλη αβεβαιότητα για τα γκαρντ, άλλη τόση βεβαιότητα είχαμε για τους ψηλούς. Έχουμε κατασταλάξει σε αυτές τις επιλογές εδώ και αρκετούς μήνες. Ο Μουστάφα Φαλ κάνει άλλη μια χρονιά εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το πρόβλημα του… πλουσίου.

Δεν μπορούσαμε να προσθέσουμε και τέταρτο παίκτη στο “5”, πίσω από τους Γκομπέρ, Πουαριέ και Λεσόρ, ενώ ο Γουεμπανιάμα εναλλάσσεται μεταξύ “4” και “5”. Αν έπαιρνα και τον Φαλ, δεν θα μπορούσα να τον χρησιμοποιήσω. Θα είναι ήδη περίπλοκο να χρησιμοποιηθούν όλοι όσοι έχουν επιλεγεί, οπότε δεν θα ήταν δυνατόν».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό