26.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

«Καρβαλιάλ, Πάουλο Σόουζα και Φαν Νίστελροϊ υποψήφιοι για τον Ολυμπιακό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο του Ολυμπιακού τα τελευταία 24ωρα. Μετά τη συντριβή των «ερυθρόλευκων» στη Γερμανία από τη Φράιμπουργκ με 5-0, μοιάζει πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της A Bola, υπάρχουν δύο προπονητές που είναι ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών. Ο λόγος για τους Καβαλιάλ (για τον οποίο υπήρχαν σενάρια ότι ήδη είναι καθοδόν για τη χώρα μας), αλλά και Πάουλο Σόουζα.

Σαν έξτρα όνομα και πιθανή έκπληξη, είναι αυτό του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Δείτε το δημοσίευμα: 

«Ο Ολυμπιακός σύντομα μπορεί να έχει και πάλι έναν Πορτογάλο προπονητή. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ και ο Πάουλο Σόουζα είναι στη λίστα των υποψηφίων για τους υποψήφιους για τον πάγκο της ελληνικής ομάδας.

Για την ώρα το πόστο ανήκει στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά η ήττα από την Φράιμπουργκ (5-0) στο Europa League, έχει αφήσει τον Ισπανό τεχνικό με το μεγάλο ρίσκο του να αποχωρήσει. Το παιχνίδι της Κυριακής στον Βόλο μπορεί να αποδειχθεί ένα σημαντικό κεφάλαιο.

Για την ώρα όμως η ελληνική ομάδα ήδη αναζητά και μελετά εναλλακτικές, ενώ μαζί με τις περιπτώσεις του Κάρλος Καρβαλιάλ και του Πάουλο Σόουζα υπάρχει μια σκέψη και για τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό