30.1 C
Athens
Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Η Τρελλή Ροδιά κατεβάζει πρόωρα “ρολά” λέγοντας ΟΧΙ στο ξεσάλωμα στα σκαλιά της Παντάνασσας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο συνωστισμός νεολαίας στα σκαλιά της Παντάνασσας κατά τις βραδινές ώρες και οι εικόνες που κάνουν το γύρο των ΜΜΕ ως απάντηση στο ωράριο της εστίασης που λήγει την 11η βραδινή, οδήγησαν στην απόφαση του πρόωρου κλεισίματος ενός εκ των παλαιότερων μπιστρό της Πάτρας.

Η Τρελλή Ροδιά, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα σκαλιά της Παντάνασσας, είναι ένα μαγαζί με «χαρακτήρα» και αυτό είναι κάτι που το δείχνει και στην παρούσα φάση, με μια απόφαση που σίγουρα δεν λαμβάνει κανείς εύκολα μετά από πολλούς μήνες «λουκέτου» στην εστίαση, όπως αυτή που διανύουμε, κατά την οποία περιμένουν οι επαγγελματίες του χώρου να ρεφάρουν.

Κάπως έτσι η Ροδιά κατεβάζει πρόωρα ρολά για τη σεζόν, πριν καν αυτή … ανοίξει εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή της στον συνωστισμό και το ξέφρενο πάρτι μέχρι το ξημέρωμα, το οποίο προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στους κατοίκους της περιοχής και στις υγειονομικές αρχές.  

Η ανακοίνωση των ιδιοκτητών του μπιστρό Αλέξη Σίνου και Γιάννη Μαρκουΐζου στο facebook αναφέρει:

 «Η Ροδίτσα έφτασε στο τέλος της σεζόν!Μια σεζόν περίεργη για όλους, σχεδόν ανύπαρκτη όσον αφορά την λειτουργία της εστίασης!Ωστόσο με το άνοιγμά της ξανά τον τελευταίο μήνα, δημιούργησε μια κατάσταση και έναν νέο τρόπο διασκέδασης του κόσμου που είναι αντίθετος με την ιστορία της Ροδιάς!Γι αυτό και η απόφαση να δοθεί τέλος για αυτήν την σεζόν.

Σας ευχαριστούμε πολύ !❤️

Σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι και υγεία σε όλους !Ραντεβού το φθινόπωρο έχοντας όλοι την υγεία μας!

Η Τρελλή Ροδιά

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr o Αλέξης Σίνος, εκ των ιδιοκτητών του καταστήματος, “η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη, πράγμα καθόλου ωραίο. Ήταν και η εποχή να κλείσουμε, τέλος καλό όλα κάλά. Δεν έχει αυτό καμία σχέση ούτε με τον κόσμο που έχει η Ροδιά ούτε με το στιλ μας. Το μαγαζί είναι 40 και πλέον χρόνια. Η κατάσταση ξέφυγε όχι με δική μας ευθύνη, αλλά γνωρίζετε πώς γίνεται όταν είναι μόδα κάτι, ειδικά φέτος που ήταν το θέμα των πλατειών. Πιστεύω τελειώνοντας εμείς να σταματήσει κι αυτό. Έτσι θέλω να πιστεύω. Για να μην ενοχλούμε ούτε γείτονες, ούτε εκκλησία ούτε τίποτα”.

 Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι εξαιτίας του συνωστισμού κάποιοι εκ των διαμαρτυρόμενων ενοχοποίησαν το συγκεκριμένο μαγαζί, παρά το γεγονός ότι αυτό κλεινει στις 11, την ώρα δηλαδή που αρχίζουν να συρρέουν στην Παντάνασσα νεαροί από όλες τις πλευρές της πόλης, ακόμη και της Κάτω Αχαγιάς.

Υπογραμμίζεται ότι σε ρεπορτάζ που έκανε το thebest.gr στα απομεινάρια του πάρτι βρέθηκαν ολόκληρα μπουκάλια με ποτά τα οποία προφανώς οι νεολαίοι δεν τα προμηθεύονταν από το κατάστημα, ενώ στα πάρτι παίζεται μουσική από κινητά και αυτοκίνητα!

 “Μια κάβα” με ποτά, υπολείμματα ενός ακόμη κορονοπάρτι στην Παντάνασσα – Τι βρήκαμε στον κάδο- ΦΩΤΟ

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό