25.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Η σειρά που μπορείς να… ακούσεις για να μη νιώθεις μόνος στο σπίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Πόσες και πόσες φορές δεν αφήνεις την τηλεόραση ανοιχτή μόνο και μόνο για να σου κάνει παρέα κάποιος ήχος στην απόλυτη ηρεμία του σπιτιού;

Και τώρα που περνάμε όλη τη μέρα στο σπίτι, κάθε τρικ είναι καλοδεχούμενο.

Έχει ξεσπάσει λοιπόν μια συζήτηση στα κοινωνικά μέσα για το καλύτερο ηχητικό χαλί που μπορεί να σου δώσει ο κόσμος του streaming και η μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα αποφάνθηκε για τους ιδανικούς ήχους να πλημμυρίσουν το σπίτι σου.

Είτε βάζεις μπουγάδα είτε κάνεις τις δουλειές του σπιτιού δηλαδή, εδώ έχεις όχι μόνο μια ευχάριστη, φιλική φωνή να σπάει τη μονοτονία, αλλά και τους λαμπρούς ήχους της Μητέρας Φύσης.

Αυτή τη σειρά δεν χρειάζεται πράγματι να τη δεις για να την εκτιμήσεις, καθώς την απολαμβάνεις εξίσου καλά και μόνο με το αυτί.

Για την περίφημη σειρά ντοκιμαντέρ των 8 επεισοδίων «Ο Πλανήτης μας» (2019) ο λόγος, που έχει τη μελιστάλαχτη και καταπραϋντική φωνή του σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο (του θρυλικού «Πλανήτη Γη») ως φιλικό χτύπημα στην πλάτη.

Το θεαματικότατο ντοκιμαντέρ είναι χάδι και για τα μάτια και τα αυτιά, με τον διακεκριμένο αφηγητή να σε ξεναγεί σε 8 εύθραυστα οικοσυστήματα του πλανήτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό