25.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

«Η πολιτική ορθότητα δεν είναι βρισιά»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Γιωργος Καπουτζίδης στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA.

Ο αγαπημένος δημιουργός και ηθοποιός, μίλησε για την πολιτική ορθότητα για την οποία γίνεται πολύς λόγος τα τελευταία χρόνια:

«Σας ακούω πολλές φορές στις εκπομπές που λέτε την φράση πολιτική ορθότητα και την ξεστομίζετε σαν να είναι βρισιά. Δεν είναι βρισιά και δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να φοβόμαστε. Η πολιτική ορθότητα έχει έρθει για να μας βοηθήσει να συμπεριφερόμαστε καλύτερα ο ένας στον άλλον. Δεν φτάνουμε στο άλλο άκρο αν την χρησιμοποιούμε σωστά. Η πολιτική ορθότητα είναι ένα εργαλείο και άλλοι άνθρωποι την χρησιμοποιούν σωστά, άλλοι δεν την χρησιμοποιούν σωστά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε στους γάμους των ομοφυλοφίλων αλλά και την γονεϊκότητα: «Η άποψη πρέπει να εμπεριέχει γνώση. Εάν δεν γνωρίζεις αυτό για το οποίο μιλάς, η άποψη σου είναι από κούφια έως ανίσχυρη και ασήμαντη. Για να έχεις γνώση, λοιπόν, πρέπει να γνωρίζεις ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που διεκδικούν τη γονεϊκότητα τους. Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν παιδιά, πως τα μεγαλώνουν. Μίλησε με αυτούς τους ανθρώπους, γνώρισε τους, γνώρισε και μίλα με αυτά τα παιδιά και θα δεις με τι πρότυπα μεγαλώνουν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό