20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο TikTok θα σε κάνει να πληρώσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Η νέα δυνατότητα της δημοφιλούς πλατφόρμας ξεκινά στις 26 Μαΐου.

Το TikTok είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαθέτει περιεχόμενο για κάθε γούστο και στυλ από tutorials ομορφιάς, μόδας και φυσικά αμέτρητα έξυπνα hacks. Πρόσφατα ανακοινώθηκε μια μεγάλη αλλαγή που θα φέρει….τα «πάνω-κάτω» σε όσα ξέραμε μέχρι και σήμερα.

Η πλατφόρμα θα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν πιο premium περιεχόμενο των αγαπημένων τους δημιουργών (influencers), έναντι μηνιαίας συνδρομής. Η νέα αυτή υπηρεσία θα επιτρέπει στους δημιουργούς να μοιράζονται αποκλειστικό περιεχόμενο και να χρησιμοποιούν διαδραστικά αυτοκόλλητα ιστορίας μόνο με τους πιο πιστούς fans τους.

Το TikTok φέρνει ένα νέο τρόπο ανταμοιβής των creators

Η δημοφιλής πλατφόρμα ανακοίνωσε πρόσφατα το Live Subscription. Η συνδρομή μοιάζει πολύ με αυτή του Twitch και επιτρέπει στους viewers να εγγραφούν σε συγκεκριμένους live streamers τους οποίους θέλουν να παρακολουθήσουν. Ως αντάλλαγμα θα πάρουν ένα subscriber-only chat, emotes για το συγκεκριμένο creator και badges τα οποία θα διαφέρουν από τους μη συνδρομητές.

Η νέα δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες από τις 26 Μαΐου και όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, το πρόγραμμα θα μπορέσει να προσφέρει ένα προβλέψιμο μηνιαίο εισόδημα στους δημιουργούς περιεχομένου.

Το Whatsapp έχει πλέον αντιδράσεις στα μηνύματα και έτσι θα τις δοκιμάσεις

Μέχρι και σήμερα οι live streamers μπορούσαν να δεχθούν μόνο “Gifts”, το in-app νόμισμα το οποίο μετατρεπόταν σε χρήματα. Το TikTok δεν έχει αναφέρει ακόμα αν θα κρατά ποσοστό από την κάθε συνδρομή. Η συνδρομή θα είναι παρόμοια με τα πακέτα του Twitch, ξεκινώντας από τα 4.99 δολάρια το μήνα.

Προϋπόθεση για να γίνει κάποιος συνδρομητής πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, ενώ για να δεχθεί κάποιος συνδρομή πρέπει να είναι άνω των 18 και να έχει τουλάχιστον 1.000 ακολούθους. Στην αρχή το πρόγραμμα θα ξεκινήσει αποκλειστικά και μόνο με προσκλήσεις (invites).

κεντρικής: pexels.com

To Tiktok ανακοίνωσε μια μεγάλη αλλαγή.

Η δημοφιλής πλατφόρμα θα έχει πλέον συνδρομές.

Η νέα λειτουργία θα διατίθεται στους χρήστες από 26 Μαίου.

Θα λειτουργεί μόνο με invites.

φωτογραφιών: pexels.com

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό