26.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

«Η εικόνα της Ελλάδας είναι εξευτελισμός»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Δείτε ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, εξαιτίας της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είναι απλή απαξίωση. Είναι εξευτελισμός. Είναι η αλήθεια που σας κρύβει το πέπλο της προπαγάνδας» έγραψε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην twitter), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης για την εικόνα της χώρας διεθνώς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα δίλεπτο βίντεο έχει αναρτήσει αποσπάσματα από πυρά ευρωπαίων αξιωματούχων κατά της Ελλάδος, στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου σε θέματα για το κράτος δικαίου, τις υποκλοπές, την ελευθερία του Τύπου κλπ.

Δείτε την ανάρτηση:

Ξέρω ότι ο καθένας έχει τα προβλήματά του.Ξέρω ότι σας απασχολούν πιο πολύ η ακρίβεια και τα ρημαγμένα νοσοκομεία από ότι οι θεσμοί. Διότι η καθημερινότητα είναι δύσκολη.

Αλλά οι θεσμοί είναι η Δημοκρατία μας. Οι θεσμοί είναι η Ηθική της πατρίδας μας.Δείτε μαζί μου τι λένε στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή για τους Ελληνικούς θεσμούς.

Δείτε ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη.Δεν είναι απλή απαξίωση.Είναι εξευτελισμός.Είναι η αλήθεια που σας κρύβει το πέπλο της προπαγάνδας.

Σήμερα σηκώνουμε το πέπλο λοιπόν.Και λέμε στους ευρωπαίους αξιωματούχους ότι η Ελλάδα δεν είναι έτσι. Οι Έλληνες δεν είμαστε έτσι.Οι θεσμοί θα αναπνεύσουν και πάλι. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερα»

Ξέρω ότι ο καθένας έχει τα προβλήματά του.Ξέρω ότι σας απασχολούν πιο πολύ η ακρίβεια και τα ρημαγμένα νοσοκομεία από ότι οι θεσμοί. Διότι η καθημερινότητα είναι δύσκολη.

Αλλά οι θεσμοί είναι η Δημοκρατία μας. Οι θεσμοί είναι η Ηθική της πατρίδας μας.Δείτε μαζί μου τι λένε… pic.twitter.com/AEi7KoM66s

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) January 18, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό