25.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Εύκολη νίκη για τους Παίδες στο Ηράκλειο – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέχεια στο αήττητο σερί τους έδωσαν οι Παίδες του Θρύλου, επικρατώντας με 3-0 απέναντι στον ΟΦΗ εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ15.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και με καλή κυκλοφορία δημιουργούσε από νωρίς επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 27′ μετά από σέντρα του Χρηστίδη, ο Σιώζιος έκανε καρφωτή κεφαλιά στο παραθυράκι της εστίας και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τάσου Πάντου μπήκε αποφασισμένη να τελειώσει την υπόθεση νίκη και αυτό έκανε. Αρχικά στο 47′ ο Μαγλογιάννης έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Καραμπιμπέρη και εκείνος με πλασέ σημείωσε το 0-2.

Τρία λεπτά αργότερα στο 50′,μετά από καλή κυκλοφορία ο Τσαλαπατανάκης έκανε σέντρα από δεξιά και ο Αγγελόπουλος με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, σκορ που παρέμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΟΦΗ: Κετένογλου, Κλάδος, Χριστουλάκης, Ξενούλης, Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Ρυακιωτάκης, Πετούσης, Αντωνακάκης, Καραγιάννης, Στάβρε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τ. Πάντος): Λαγουμντζής, Σιώζιος, Τσαλαπατανάκης (65′ Παναγόπουλος), Γορανίτης, Γούσιος, Μωϋσιάδης, Αγγελόπουλος, Παπαγεωργίου (60′ Γεωργίου), Καραμπιμπέρης (60′ Μάρας), Σεφερλής (69′ Μιχαηλίδης), Χρηστίδης (41′ Μαγλογιάννης).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό