13.2 C
Athens
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 5/4 – 12/4/2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Κριέ  Με ποιο πουλάκι θα ήθελες να παίξεις

Ας μιλήσουμε για έρωτα, έτσι για να ξεχνάμε και τον πόνο μας. Έλα μη με στραβοκοιτάζεις κι εγώ σε κατ’ οίκον περιορισμό βρίσκομαι λυπήσου με. Εκεί έξω έχει έρθει η Άνοιξη, τα λουλούδια ανθίζουν, οι μελισσούλες τρυγούν τη γύρη τους, τα πουλιά πετούν ελεύθερα στους ουρανούς κι εσύ όπως κι εγώ είμαστε κλεισμένοι σε ένα κλουβί, λες και πληρώνουμε τις αμαρτίες που κάναμε. Να τις είχαμε κάνει και ας τις πλερώναμε στην τελική. Βέβαια γνωρίζω ότι ο νους σου τρέχει αχαλίνωτα σε αμαρτωλά λιβάδια. Άλλωστε τι θα ήταν ο έρωτας, αν δεν ήταν δομημένος πάνω στην ανθρώπινη φαντασίωση; Δεν σου λέω προσπάθησε να συμβιβαστείς με την κατάσταση περιορισμών που ζούμε. Σου λέω να φανταστείς, το τι θα κάνεις όταν κάποια στιγμή, αρθούν. Και μη μου λες πως άμα βγεις έξω από αυτή τη φυλακή, θα πας να σπάσεις πολλά κεφάλια που τους τη φυλάς. Δεν εννοώ αυτό. Βάλε στόχο ποια λουλουδάκια θα πας να τρυγήσεις. Με ποιο πουλάκι θα ήθελες να παίξεις. Σε ποιο λιβάδι θα ήθελες να τρέξεις και επιτέλους φαντάσου ποια θα ήθελες να είναι η επόμενη αμαρτία που θα κάνεις, έτσι για να ξέρεις τουλάχιστον στο μέλλον για τι θα πληρώνεις. Εξάλλου θα το έχεις ευχαριστηθεί.

Ταύρε  όσο βιτσιόζικο πλάσμα κι αν είσαι

Πολλά νεύρα θα έχεις αυτή τη βδομάδα και δε θα είσαι ερωτικός, να ξέρεις. Εσύ μας έχει συνηθίσει σε ένα πιο χαλαρό προφίλ, όταν προβάλεις τη σαγήνη σου. Άμα μας αρχίσεις στα ποΥstiρλίκια και στα γ@μο[email protected]υρίδια, πόσο να μας σηκωθεί η όρεξη για την πάρτη σου; Καταλαβαίνω ότι όλα έχουν και τα όριά τους, όρια τα οποία εσένα έχουν εξαντληθεί. Όμως πάρτο αλλιώς. Κάνε διαφορετική μετάφραση στο κεφάλι σου. Σου χρειάζεται μια διαφυγή και ποια καλύτερη από την ερωτική; Αυτή που σου δίνει την έμπνευση, ότι κι αν έρχεται στραβό, να μη σε αγγίζει. Και τέλος πάντων, σκέψου τι θα ήθελες να σε αγγίζει τώρα. Δε νομίζω όσο βιτσιόζικο πλάσμα κι αν είσαι, να θες να σε αγγίζει το αφεντικό σου στη δουλειά, την ώρα που σου πρήζει την αρχειοθέτηση; Ούτε να σου κάνουν αέρα όταν χαλαρώνεις, βεντάλιες από τους λογαριασμούς, της ΔΕΗ του τηλεφώνου και των κοινόχρηστων. Κι αν δεν πληρώσεις τα κοινόχρηστα, δεν είναι δα και τόσο κακό. Για φαντάσου να μείνεις στο ασανσέρ με το δίμετρο γυμναστή που μένει από κάτω σου; Ή με τη Ντέιζη τη φυσιοθεραπεύτρια, που τις προάλλες, σου έτριβε το μεγάλο και φαρδύ…σβερκάκι σου;

Δίδυμε  Σαλώμη του ζωδιακού

Μωρό μου εσύ, ότι κι αν γίνεται εκεί έξω και σε έχει αναγκάσει να μένεις εσώκλειστο εδώ μέσα, απλά δε θα σε ακουμπάει τις ημέρες αυτές. Γιατί πολύ απλά, το μυαλό σου ήδη έχει σχεδιάσει, ποια θα είναι η πορεία σου από δω και στο εξής. Όλα γύρω σου είναι μίζερα και καταθλιπτικά κι εσύ δεν έχεις σκοπό να παρασυρθείς άλλο από αυτή την έγκλειστη κατάσταση. Πετάει ο νου σου και έχει σηκωθεί στα ουράνια. Τώρα θα αρχίσεις μάλιστα να ψάχνεις για συνένοχους. Αντιρρησίας συνείδησης θα φροντίσεις να φυτέψεις στα μυαλά των άλλων, κάτι ιδέες τρελές που έχουνε σφηνώσει στο μυαλό σου ανεκτόνωτες, που θα γίνεις το ερωτικό απωθημένο τους. Άλλωστε το επικοινωνιακό και όχι μόνο, το παίζεις στα δάχτυλα, στη γλώσσα σου στους ήχους της φωνής σου και σε πολλά άλλα γεωγραφικά μήκη και πλάτη του κορμιού σου. Το βλέπουμε στα μάτια σου σατανά. Μέρες που είναι, έχει μπει ο “οξαποδώ” μέσα σου και θέλεις να προκαλέσεις τα ήθη και τα έθιμα της εγκεφαλικής μας συνοχής, για να μας παρασύρεις στα κολασμένα μονοπάτια σου. Σαλώμη του ζωδιακού. Όλο θα μας τάζεις και θα μας βάζεις να μπαίνουμε στο φαντασιακό πεδίο σου, με σκοπό να το ανακαλύψουμε. Ε ντροπή πια.

Καρκίνε  Έμαθα και κάτι άλλο αλλά δεν το λέω

Εσύ για αρχή, κόψε τις καταδρομικές στο ψυγείο που κάνεις κάθε τρεις και λίγο, από τότε που σε ξανά κλείσανε στην οικιακή σου φυλακή. Από το άνοιξε κλείσε, την κατάψυξη και τη συντήρηση κοντεύεις να χαλάσεις τους μεντεσέδες ενώ η πόρτα του ήδη τρίζει. Μας αρέσουν οι καμπύλες σου αλλά σε λίγο θα αγγίζουν την περιφέρεια Αττικοβοιωτίας, Στερεάς Ελλάδας και λίγο απ την Πελοπόννησο. Δεν θα γίνουμε περιφερειάρχες για να σε αγκαλιάσουμε, το καταλαβαίνεις το υπονοούμενο. Όχι πως δε μας αρέσεις βέβαια όταν γίνεσαι ζουμπουρλούδικο μωρό αλλά μην το παρακάνεις κιόλας. Επίσης να σου πω, ότι όσοι μένουν μαζί σου, κινδυνεύουν από διαπλάτυνση. Όλους τους μπουκώνεις, με τα κεφτεδάκια σου, τις πίτες του Πετρετζίκη που ανεβάζει κάθε τρεις και λίγο στο διαδίκτυο, κάτι μακαρονάδες, κάτι ομελέτες ξεγυριστές, έλεος. Όταν θα πέσει πείνα και θα τελειώσουν οι μαγειρικές, τι θα μας ταΐζεις; Καλά που τον τελευταίο καιρό σε περιτριγυρίζει, ο φτερωτός θεός του έρωτα και σου αποσπάει που και που, από τα ταψιά την προσοχή. Έμαθα και κάτι άλλο αλλά δεν το λέω. Εκτός και άμα με αναγκάσεις να το πω. Προς το παρόν δε μαρτυράω τα φύλλα.

Λέοντα  τις απειλές σου να τις εκφράζεις με μειλίχιο χαμόγελο

Τόσο καιρό δε μίλαγα, γιατί έλεγα πως θα βάλεις μυαλό και αντί να κυνηγάς την επαγγελματική σου καταξίωση, κάποια στιγμή πίστεψα, πως ίσως θα το πάλευες να καταξιωθείς επάνω στο κορμί μας. Τώρα που θα φας τη φόλα την επαγγελματική, αφού ήδη τίποτα δεν εξελίσσεται και δεν τσουλάει, θα βρεθείς και στην ανάγκη μας. Δεν ξέρω τι περιμένεις από την καριέρα σου, οφείλω όμως να σε ενημερώσω, ότι ερωτικά τουλάχιστον, έχεις εξαντλήσει το όριο των προβλεπόμενων απουσιών και κινδυνεύεις να μείνεις στον τόπο. Άσε που τις ημέρες αυτές, τα νεύρα σου θα γίνουνε ζαρτιέρες. Όχι τίποτε άλλο, αλλά ποιος κάθεται να σε ακούει; Αντί να τραβάς τις κοτσίδες σου και να οδύρεσαι γενικότερα, σκέψου να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό, μέχρι να περάσει η μπόρα του εγκλεισμού σου. Ας πούμε, ότι μπορείς για παράδειγμα τις απειλές σου να τις εκφράζεις με μειλίχιο χαμόγελο και χαμηλόφωνα. Τύπου: “Θα σου τραβήξω το αυτάκι μωρό μου”…να εμπεριέχει δηλαδή ένα σεξουαλικό υπονοούμενο. “Θα σας διακορεύσω όλους”…έτσι για να δείξεις, πόσο κοινωνικός μπορείς να γίνεσαι. Βοήθα λίγο την κατάσταση για να μπορέσουμε κι εμείς να σε κατανοήσουμε.

Παρθένε απόλυτο αξεσουάρ μικρής συσκευής χαράς

Εσένα μικροβιοφοβικό μωράκι όταν σε σκέφτομαι τελευταία, ανακινούνται με ταλαντώσεις ακατάστατης περιοδικότητας, όλα μου τα βίτσια. Μία που βλέπω για παράδειγμα στις ειδήσεις, ένα δοκιμαστικό σωλήνα, μία που θυμάμαι το βλέμμα σου όταν τον παρατηρείς καθώς πειραματίζεσαι. Ποτέ άλλοτε στους κύκλους του ζωδιακού, το όνομά σου δεν ήταν τόσο διάσημο. Και μπορεί για να μας τον πιάσεις, τον παλμό της καρδιάς μας, να ρίχνεις πρώτα στα χέρια σου τζελ απολυμαντικό, αντί για λιπαντικό αλλά χαλάλι σου. Διατιθέμεθα να υποστούμε, όλη τη διαδικασία, προκειμένου να επιμεληθείς επιστημονικώς τους ανομολόγητους πόθους και τα απωθημένα μας. Άσε που ως εραστής ή ερωμένη, έχεις μπει στο μάτι πολλών ερωτικών ανταγωνιστών σου, που μέχρι σήμερα δε σου το είχαν, πως μπορεί να γίνεις ζημιάρης και να τους χαλάσεις τη ρέντα. Αγγίζεις τα όρια του εθισμού, εθιστικό μου παραλήρημα. Τέτοια φαντασία, ούτε στους πιο διεστραμμένους πόθους μας δε συνάντησα. Το ότι θα γινόταν η συσκευασία του ντετόλ, το απόλυτο αξεσουάρ μικρής συσκευής χαράς, ούτε που θα το πίστευα. Είδες τελικά που έχουν οι καιροί γυρίσματα; Τα γυρίσματά σου αναμένουμε.

Ζυγέ πως το τρίβουν το πιπέρι

Σου έχω καλά νέα. Μη σε νοιάζει εάν η λίμπιντό σου βρίσκεται μηχανικά σε επίπεδα υπό του μηδενός και σε θερμοκρασία στους μείον δεκαοχτώ βαθμών Κελσίου. Κλάιν μάιν. Θα μπορέσεις την εβδομάδα αυτή, επικοινωνιακά τουλάχιστον, να μας τάξεις όλους τους ανοιξιάτικους λαγούς με τα πετραχήλια, που βγαίνουν απ τις τρύπες και μας κάνουν “τσα” για να μας ξαφνιάσουν κι εμείς να σε πιστέψουμε. Άλλωστε τι το έχουμε το διαδίκτυο; Τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, τα τίντερ, τα φασομπούκια και τα τιαύτα; Ξεκίνα να μας βαράς ντουμάνι με ένα σωρό ερωτικά ταξίματα, γιατί με αυτά που ακούμε και βλέπουμε στις ειδήσεις, σε λίγο θα ξεχάσουμε ακόμα και πως το τρίβουν το πιπέρι του διαβόλου οι καλογέροι. Παίξε το ρόλο σου Ζυγέ, ακόμα και αν χρειαστεί να το κάνεις σε φάση τηλεδιάσκεψης. Έτσι για να σε δούμε στην οθόνη του κινητού ή του p.c. μας, απεικονιστικά και από απόσταση, πως τον παίζεις τελικά στον ελεύθερο χρόνο σου. Έχει μαυρίσει το μάτι και η καρδιά μας με όσα ακούμε. Τροβαδούρε του έρωτα, φέρε τον οργασμό της Άνοιξη στο μυαλό  στην ψυχή και στο κορμί μας φαντασιακά. Ξύπνα μας από το λήθαργο αυτό, γιατί  έχεις συμπαντική υποχρέωση.

Σκορπιέ  βαράς ροκιές και φάλτσα σόλα

Παλαιότερα όταν γινόσουν βίαιος, είχες γούστο, γιατί το έκανες για να εκμαιεύσεις το πως μπορεί να εκφραστεί, το σαδομαζοχιστικό  μας ένστικτο. Τώρα που τα νεύρα σου έχουν γίνει μπατανόβουρτσα, το μόνο που μας βγάζεις, είναι να σου πούμε ένα μεγάλο “αϊσιχτίρ”, μας τα έχει πρήξει το αυξομειούμενο μέγεθος του νευρικού σου συστήματος. Κρίμα που δεν αυξομειώνεται άλλο σημείο της σωματικής σου επικράτειας, να γουστάραμε. Και αν δε φοβόμασταν να μη βρεθούμε με ένα μαχαίρι στο μάτι, θα στο λέγαμε, αλλά να ξέρεις ότι ήδη υπάρχει η πρόθεση μέσα στη σκέψη μας. Για άλλη μια εβδομάδα, θα εξακολουθήσεις να γίνεσαι ντεκαβλέ. Δε πειράζει φίλε, αφού είσαι τέτοιος, θα αναζητήσουμε αλλού να εκτονώσουμε τον πόθο μας. Όσο βαράς ροκιές και φάλτσα σόλα με την αγριοφωνάρα σου, εμείς να ξέρεις θα σε απατούμε ακούγοντας τους υπόκωφους ήχους άλλων τροβαδούρων της αγάπης. Ακόμα κι αν ξέρουμε ότι κανένας δε θα σε έφτανε. Σκορπιέ, έξω η Άνοιξη έγινε πλέον ανεξέλεγκτη κάτω από αλλεπάλληλους οργασμούς δημιουργίας. Αν δεν μας προκαλέσεις αντίστοιχους ανοιξιάτικους οργασμούς, καλά θα ήταν να δηλώσεις παραίτηση, για να το πάρουμε απόφαση. Λυπάμαι…

Τοξότη Εγώ θα σου τα λέω;

Είσαι η χαρά του ανοιξιάτικου οργασμού της μητέρα φύσης αλλά και της στύσης, του ύψους των περιστάσεων. Βρε δε πα να μαμιέται το σύμπαν όλο, για σένα μόνο το τι σε ταβλαντίζει, θα έχει σημασία τις μέρες αυτές. Καλά κάνεις. Στην τελική όπως τη βρίσκει κανείς. Όμως μωράκι απείθαρχο, καλό θα ήταν να σε νοιάζει να ακούσεις τουλάχιστον τους δικούς μας πόθους με λίγο περισσότερη προσοχή και συγκέντρωση. Διότι κινδυνεύεις να μείνεις μοναχούλι και απαρηγόρητο σεξουαλικά. Αυτοαπασχολούμενο κατά την επιστημονική έκφραση. Εκεί έξω, υπάρχουν πολλοί αμετανόητοι εραστές και ερωμένες, που θα ήθελαν να σε πολιορκήσουν ερωτικά, να κάμψουν τις αντιστάσεις σου και να εισβάλλουν μέσα στα κατάβαθα της ψυχής σου αλλά δε τους δίνεις το κίνητρο να ασχοληθούν σοβαρά μαζί σου. Γιατί πως να φτιαχτούν και να καταστρώσουν για την πάρτη σου πολιορκητικές τακτικές και στρατηγικές, όταν σε βλέπουν με τα μυαλά στα κάγκελα και να φωνάζεις χάι-χούι; Σοβαρέψου και συγκεντρώσου στο παρασύνθημα. Επιμελήσου λίγο το σενάριο της σαγήνης αν θες να δεις χαρά στα σκέλια σου. Τάξε, επινόησε, προκάλεσε την ερωτική σου τύχη. Γράψε να δει ο έρωτας, ότι είσαι ανοιχτό σε κάθε ερωτικό ενδεχόμενο. Εγώ θα σου τα λέω;

Αιγόκερε  Οι ενοχικά ωραίοι, έχουν λοιπόν χρέη

Αγαπημένο μωρό ενοχικό, ήρθε η στιγμή να αποδείξεις, πως μπορεί ο έρωτας να μεταμορφωθεί, σε επίπεδο εφαρμοσμένης τέχνης. Σε μία περίοδο όπου πληρώνουμε άδικα πολλές αμαρτίες που δεν κάναμε ποτέ, γίνε η αμαρτία μας κι ας είμαστε σε καιρούς νηστείας και προσευχής. Δες το σαν κίνητρο, σαν ευκαιρία, για να βγάλεις από μέσα σου και να διανθίσεις, τους ανομολόγητους πόθους και τις υπαρξιακές-σεξουαλικές, αναζητήσεις σου. Έχει πέσει τόση συναισθηματική πείνα εκεί έξω, στα άπειρα μπουντρούμια που στοιβάζονται οι ανθρώπινες ψυχές, στους οικείους κατά τα άλλα χώρους τους, που αν δε σκεφτείς εσύ να ηγηθείς και να δώσεις το σύνθημα το ερωτικό, με επαγγελματικό ζήλο, τότε hestiκαμε που [email protected]ναμε. Δε μας σώζει τίποτα. Το μόνο που μπορεί να αναχαιτίσει τα ερωτικά απωθημένα σου, είναι τα δελτία ειδήσεων που φροντίζεις επιμελώς να παρακολουθείς, μη και σου ξεφύγει καμιά εξέλιξη. Λάθος. Καλά θα κάνεις να παρακολουθήσεις, όχι την πτώση από τους δείκτες του χρηματιστηρίου, αλλά την πτώση της ερωτικής μας διάθεσης που άγγιξε τα τάρταρα. Οι ενοχικά ωραίοι, έχουν λοιπόν χρέη…τ ακούς ενοχικό μωράκι;

Υδροχοάρα  κουράζεις τον ίδιο σου τον εαυτό

Τώρα δέσαμε. Οι ερωτικές “Astro-Αλχημείες”, γίνονται ανοργασμικές,  κάθε φορά που φτάνω να γράψω για σένα. Προσπαθώ να το ξεπεράσω, να μη συμμετέχω συναισθηματικά στο δρώμενο αλλά δυσκολεύομαι. Ήδη αισθάνομαι ένα πόνο στο στομάχι. Γι αυτό και θα πετάξω τη μπαλίτσα στη εξέδρα και αυτή την εβδομάδα, λέγοντάς σου μ@λ@κίες, για να συμπληρωθούν οι γραμμές που πρέπει να σου γράψω. Ερωτικά λοιπόν μοιάζεις σα μαδημένος κόκορας, που δοκίμασε να το παίξει ο γ@μών of the universe, όταν ούτως ή άλλως αυτό το έκανε από μόνο του. Όλο αυτό μαζί με τις ανάλογες επιλογές σου, τώρα σου έχουν δημιουργήσει διάφορες ψυχολογικές μεταπτώσεις. Όμως αντί να τα βάλεις και να τα βρεις με τον εαυτό σου, πάλι την εβδομάδα αυτή, θα ρίχνεις τα βάρη και τα φταιξίματα στους άλλους. Χαράς σε εκείνον που σε έχει ταίρι, μικρό μου περιστέρι. Παρ’ όλα αυτά διαστημικό μωρό, προσπάθησε να περιορίσεις τους ρυθμούς που θα τσαντίζεσαι και την έφεση που θα έχεις, να τα παίρνεις κρανίο-εγκεφαλικά τούτες τις μέρες, γιατί θα το κάνεις για λόγους ευτελείς. Έτσι επειδή πέταξε η μύγα ή γιατί έκλ@σε το μπαρμπούνι. Αν μη τι άλλο, περισσότερο απ όλους έχεις αρχίσει να κουράζεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

Ψαράκι  είσαι μεγάλος μαέστρος

Δε θα είσαι και κανένα καλό μωράκι από αυτά που ξέρουμε την εβδομάδα αυτή, διότι θα καταληφθείς από περίεργους πόθους εμμονές και καταπιεσμένα απωθημένα, έτοιμα να εκραγούν με την πρώτη ευκαιρία και προς άτακτες κατευθύνσεις. Παρ όλα αυτά, ευτυχώς, είσαι από τα πλάσματα που διαθέτουν τα αντισώματα στο να προσπερνούν τις κακοτοπιές, ανεξάρτητα από το τι πίνεις και δε μας δίνεις. Παράλληλα οφείλω να σε θέσω μπροστά από τις ερωτικές ευθύνες που έχεις απέναντί μας. Γιατί έχεις το βίτσιο και τη λαγνεία, να είσαι ο πρώτος που μασάει στις καταστροφο-λογικές και συνωμοσιο-λογικές προσεγγίσεις, σε πτώσεις υπερπόντιων αστεροειδών επί της επιφανείας τούτης της γαίας που την πατούμε, όλοι μέσα θε να μπούμε. Πιστεύεις στα ούφα, στα υπαρκτά και στα ανύπαρκτα τερατάκια της απύθμενης φαντασίας σου, σε προφητείες ακόμα κι αν διέπονται από ακατάσχετες ασάφειες και πάει λέγοντας. Αυτά από μόνα τους τα παραμύθια, είναι ικανά να αναστείλουν την ερωτική σου διάθεση κι αυτό δεν το θέλουμε στην παρούσα φάση. Αν θέλεις να μας εξηγήσεις το όνειρο, καλύτερα λοιπόν, να ασχοληθείς, με την ανύψωσή, του ηθικού και του ανήθικου ενστίκτου μας, αφού είσαι μεγάλος μαέστρος κι άσε μετά τον άξονα της γης να γ……στον ελεύθερό του χρόνο.

Από την Μελίνα Φώφη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό