13.2 C
Athens
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > > Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Κριός

Ένα τυχαίο αίτημα φιλίας, από κάποιον άνθρωπο που έχετε γεωγραφική απόσταση μεταξύ σας, ίσως να γίνει η αιτία, να ανακαλύψει ο άνθρωπος που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ότι κοιτάτε τελευταία έξω από το παράθυρο της σχέσης σας. Από την άλλη μεριά, μπορεί να σας συμβεί και το αντίθετο. Αντί να προσπαθήσει να βρει τρόπους όπου η επαφή σας να γίνει πιο ουσιαστική, εκείνος να προκαλεί την ερωτική του τύχη ερήμην σας. Στους περίεργους καιρούς που ζούμε, ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να εμπλακείτε σ ένα ερωτικό σκάνδαλο χωρίς να το έχετε προκαλέσει.Προσέξτε το.

Ταύρος

Όσο και αν καθυστερήσει να έρθει στη ζωή σας, ο μεγάλος έρωτας, να ξέρετε πως σύντομα θα τον γευτείτε, όπως τον επιθυμείτε, αφού την ερωτική σας τύχη θα την προκαλέσετε και μάλιστα με τρόπους που μέχρι σήμερα δεν τους συνηθίζατε. Την περίοδο αυτή, μπαίνετε στην αρένα του έρωτα περισσότερο μάχιμοι και αποφασιστικοί, γιατί έχετε καταλάβει ότι τίποτα δε θα σας χαριστεί από μόνο του εάν δεν του στείλετε την ερωτική πρόκληση. Σίγουρα αρέσετε και γοητεύετε τους άλλους, καιρός λοιπόν είναι να διαλέξετε το επόμενο θύμα της καρδιάς σας. Όλα εξάλλου θα είναι υπέρ σας.

Δίδυμοι

Ξεκινάει για σας μία περίοδος που θα διέπεται γενικά από μία αναμονή και θα φέρει και καθυστερήσεις στην εξέλιξη κάποιων πραγμάτων που περιμένετε. Επειδή από τη φύση σας, είσαστε πλάσματα ανυπόμονα, μην απογοητευτείτε εάν κάτι καθυστερεί, θα γίνει απλά προς το παρόν δεν ήρθε η ώρα. Ο έρωτας είναι ένας τομέας που θα αργήσει να σας δείξει τα χρώματα του ουράνιου τόξου, όμως έχει σκοπό ακόμα και αιφνιδιαστικά, να μπει στο μυαλό και στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να ανθίσει μέσα από μία φαινομενικά απλή φιλία ή μια τυπική συν εργασιακή συμφωνία.

Καρκίνος

Εάν το διάστημα αυτό στη ζωή σας, “παίζει” ένας έρωτας κρυφός, είτε γιατί ακόμα δεν έχετε αποφασίσει πως θα πορευτείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει, είτε γιατί θα πρόκειται για μία παράλληλα σχέση, καλό θα ήταν να την περιφρουρήσετε. Προστατέψτε τον εαυτό σας από αποκαλύψεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση και όσο κι αν ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβεται, κρύψτε τον έρωτα αυτό από πολλούς αδιάκριτους. Εάν βρίσκεστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, για προσέξτε λιγάκι τα ερωτικά παραστρατήματα, είτε τα δικά σας, είτε του συντρόφου σας. Δείτε το.

Λέων

Το διαδίκτυο στις μέρες μας μπορεί να αποτελέσει μεγάλη διέξοδο αλλά και σπουδαίο σημείο επικοινωνίας με τους άλλους, αφού οι δια ζώσης επαφές είναι δύσκολες. Κάπως έτσι τις μέρες αυτές, θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και δεν αποκλείεται να αναπτύξετε κάποιες στενότερες σχέσεις με ορισμένους ανθρώπους που θα ανακαλύψετε ότι, συμφωνείτε σε πολλά. Μόνο που να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από την προσωπική και ερωτική σας κατάσταση, ο έρωτας θα έρθει στη ζωή σας, με σκοπό να παραβιάσει πολλές από τις ισορροπίες σας. Είναι όμως κάτι που δεν πρέπει να το χάσετε.

Παρθένος

Όσο για τις ημέρες που ζούμε σας φαίνεται απίθανο, ειδικά στον εργασιακό σας τομέα, η τύχη σας θα κριθεί θετικά και δεν αποκλείεται να πάρετε ακόμα και μια προαγωγή. Ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις προβλέπονται και σε άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Ο ερωτικός να κατέχει την πρωτοκαθεδρία, θα σας στείλει ερωτικούς πειρασμούς, που δε θα το πιστεύετε. Κι ασφαλώς κάτι τέτοιο θα σας βρει απροετοίμαστους. Γνωρίζετε όμως ότι η καρδιά δεν ακολουθεί τους νόμους της λογικής. Ακολουθήστε τη λοιπόν, ακόμα και αν φαίνεται πως μπορεί να κάνετε και λάθος. Γιατί όχι;

Ζυγός

Ερωτικά η τύχη θα είναι με το μέρος σας αλλά και επικοινωνιακά, στο παιχνίδι του έρωτα θα κρατήσετε τις εντυπώσεις, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Όσο και αν βρισκόμαστε σε φάση αρκετών περιορισμών, ο έρωτας θα καταφέρει τελικά να τρυπώσει στην καρδιά και στο μυαλό όχι μόνο το δικό σας αλλά και του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Ευτυχώς μπορούμε σήμερα να επικοινωνούμε με πάρα πολλά μέσα, όπως το διαδίκτυο, με μηνύματα ή τηλεφωνήματα. Εάν υπάρχει λοιπόν κάποιο πρόσωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά, να η ευκαιρία να του το πείτε.

Σκορπιός

Ακόμα και αν την εποχή αυτή αισθανόμαστε εκ των συνθηκών εγκλωβισμένοι, ο έρωτας μπορεί να μας δώσει μια συναρπαστική απόδραση. Έτσι λοιπόν θεωρήστε τυχερές τις επόμενες ημέρες για τα ερωτικά σας, αφού θα έχετε πρωτόγνωρη πρόθεση, να τολμήσετε να κάνετε ακόμα και υπερβάσεις, προκειμένου να επικοινωνήσετε με το άτομο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Δίχως δεύτερες σκέψεις, τολμήστε να του πείτε εκείνα που κρύβετε στην ψυχή σας. Οι ανθρώπινες σχέσεις μετά από αυτή την κρίση που περνάμε αλλάζουν και γίνονται πιο συναισθηματικές. Αλλάξτε κι εσείς.

Τοξότης

Γενικότερα η μιζέρια δε σας ταιριάζει, πόσο μάλιστα εάν η μιζέρια αυτή, εκπέμπεται από τον άνθρωπο που είτε συνοδεύει ήδη την ερωτική σας ζωή, είτε είναι εκείνος που θέσατε ως στόχο σας να τον κατακτήσετε. Σήμερα μάλιστα η ημέρα, δεν προβλέπει κάτι ανατρεπτικό ερωτικά γι αυτό αρκεστείτε σε ότι σας έρχεται, χωρίς να απαιτείτε από τον άλλο να ανταποκριθεί στα ερωτικά σας ζητήματα με την ίδια πρόθεση. Υπάρχει ο κίνδυνος να αντιδράσετε απέναντι στην εσωστρέφειά του, που ως ένα βαθμό ίσως και να είναι δικαιολογημένη, λόγω της συναισθηματικής του κατάστασης.

Αιγόκερως

Ίσως τις μέρες αυτές, να απευθυνθείτε και να ζητήσετε την άποψη για κάτι που σας απασχολεί, από έναν άνθρωπο ειδικό στο είδος του. Κάπου εκεί όμως, δεν αποκλείεται να κρύβετε ο φτερωτός θεός του έρωτα και να σας στοχεύσει με τα βέλη του. Θα γοητευτείτε λοιπόν από τον άνθρωπο αυτό, όχι μόνο από τις γνώσεις του, αλλά και από τον τρόπο που σας φέρετε ή που κινείται. Ξεσηκώνεστε επιτέλους ερωτικά και θα αρχίσετε εκ νέου να ασχολείστε με την ερωτική σας ζωή, που το τελευταίο διάστημα την είχατε περάσει σε δεύτερη επιλογή. Έρχεται λοιπόν η Άνοιξη σύντομα στα ερωτικά σας.

Υδροχόος

Όνειρα και επιθυμίες κατακλύζουν το μυαλό σας την εβδομάδα αυτή, με μία εσωτερική ανάγκη να πραγματοποιηθούν ακόμα κι αν φαντάζουν δύσκολοι ως στόχοι. Ερωτικά λοιπόν θα γίνεται περισσότερο τολμηροί, θα θελήσετε να εκφράσετε τα “θέλω” σας με τρόπους που δεν έχετε μέχρι σήμερα συνηθίσει τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή. Ή θα φλερτάρετε αν είστε ελεύθεροι με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Η γοητεία και ο μαγνητισμός που θα εκπέμπετε, σίγουρα θα προσελκύσει κάποιες ψυχές που θα έχουν πολλά να σας πουν, αν τους το επιτρέψετε. Δοκιμάστε το.

Ιχθύς

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, η ροή της καθημερινότητάς σας εξελίσσεται με ρυθμούς που θα σας φέρουν κέρδη σε κάθε επίπεδο. Εάν λοιπόν η εποχή αυτή, θεωρείται εξαιρετική στο να κάνετε νέες συνεργασίες, φανταστείτε τι έχει να γίνει στον ερωτικό τομέα. Άνθρωποι από χώρους που δραστηριοποιείστε, εργάζεστε ή κινήστε, ενθουσιάζονται με την παρουσία σας. Θα γοητεύετε με το λόγο και την προβολή των ταλέντων σας. Η αυτοπεποίθησή σας ακτινοβολεί και κερδίζει αμέσως τις εντυπώσεις. Σίγουρα λοιπόν θα πολιορκηθείτε και ερωτικά. Προετοιμαστείτε να το “πάθετε” λοιπόν.

Από την Μελίνα Φώφη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό