26.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

«Δεν “μαγειρεύτηκε” η συμμετοχή του Βίκτωρα στην Eurovision»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Και η μαμά του και όλοι εμείς είμαστε υπερήφανοι»

Αναστατωμένοι φαίνονται ότι είναι όλοι στην οικογένεια του Βίκτωρα Βερνίκου και για την φημοπλογία ότι πήγε μη αξιοκρατικά στην Eurovision για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Ειδικά μετά τον αποκλεισμό του 16χρονου από τον τελικό, τα επικριτικά σχόλια είναι πολλά. Για το θέμα έκανε παρέμβαση η θεία του, Μαρίνα Βερνίκου, η οποία είναι ξαδέρφη με την μητέρα του.

«Πήγε στη Eurovision για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Ήταν πολύ υπερήφανος που θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Και η μαμά του και όλοι εμείς είμαστε υπερήφανοι και θεωρούμε ότι τίποτα δεν μαγειρεύτηκε. Από την άλλη, πώς να μαγειρευτεί κάτι τέτοιο; Δεν παίρνεις κάποιον να εκπροσωπήσει τη χώρα σου επειδή έχει κάποιο επώνυμο, το θεωρώ άδικη κατηγορία», είπε αρχικά η Μαρίνα Βερνίκου στην εκπομπή «Tlive» του Mega και συνέχισε ως εξής:

«Μίλησα με τη μητέρα του και από ό,τι μου είπαν δεν έχουν φτάσει στα αφτιά του τα σχόλια που κυκλοφορούν. Δεν έχει σχέση με τα social media και είναι κάπως προστατευμένος από όλο αυτό. Καλό είναι που τον «φυγάδευσαν» γιατί και στον γιο μου αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα ήθελα να μιλήσει. Τι να πει ένα 16χρονο παιδί στην τηλεόραση; Πήγε εκεί για να κερδίσει και όχι για να στενοχωρήσει κανέναν» πρόσθεσε η Μαρίνα Βερνίκου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό