Home Κόσμος Δεν θα είναι «Αριστερά Μπροστά» το όνομα της νέας Κ.Ο.

Δεν θα είναι «Αριστερά Μπροστά» το όνομα της νέας Κ.Ο.

16

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τις διαρροές σχετικά με την ονομασία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα συγκροτήσουν οι 11 αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος, λίγες ώρες πριν από τα «αποκαλυπτήρια» του νέου φορέα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο κ. Ηλιόπουλος διεκρίνισε πως το όνομα δεν θα είναι «Αριστερά μπροστά» και συνέστησε «λίγες ώρες υπομονή ακόμη» μέχρι την επίσημη παρουσίαση που θα γίνει απόψε στις 19.00 στο Σεράφειο.

Σημείωσε πάντως πως το όνομα θα έχει «καθαρό πολιτικό στίγμα» και «θα δείχνει ότι βρισκόμαστε και σε ένα καινούριο ξεκίνημα».

Ερωτηθείς για τις πιθανές συνεργασίες του νέου πολιτικού φορέα ο κ. Ηλιόπουλος απάντησε πως «θα ήταν πολύ καλή εξέλιξη» να υπάρξει συνεργασία με τον Πέτρο Κόκκαλη. «Έχει πολύ μεγάλη σημασία το περιεχόμενο της πολιτικής, όχι να παίζουμε μουσικές καρέκλες μεταξύ μας. Σκεφτείτε πόσο διαφορετικά συζητάμε για το κλίμα μετά τον Έβρο και τη Θεσσαλία. Η κλιματική αλλαγή δεν αφορά το μέλλον, αλλά την οικονομία, τον πρωτογενή τομέα, τη ζωή των ανθρώπων» επισήμανε, προσθέτοντας πως «ο κ. Κόκκαλης την έχει οικοδήμησει και υπηρετήσει αυτή την ατζέντα».

Αύριο τα αποκαλυπτήρια της νέας Κ.Ο. – Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση για τη δυναμική της

Ανέφερε ακόμη πως και ο Δημήτρης Παπαδημούλης στηρίζει το νέο εγχείρημα, ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν έχει υπάρξει κάποια επικοινωνία» με τον Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος επίσης αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ