22.1 C
Athens
Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Γιώργος Λέντζας: Η μεγάλη αδικία που ένιωσε στο «World Party», η κατάθλιψη και η σχέση του με Τανιμανίδη και Μαυρίδη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Λέντζας το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out» και μίλησε για όλους και για όλα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Ο νεαρός παρουσιαστής και ταξιδευτής της μικρής μας οθόνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο World Party αλλά και στις δύσκολες προσωπικές στιγμές που κλήθηκε να διαχειριστεί φλερτάροντας με την κατάθλιψη.

«Πέρασα ένα πολύ μεγάλο φεγγάρι όπου προσπαθούσα πάρα πολύ να καταλάβω πως λειτουργεί η ζωή και αυτό είναι μια διαδικασία πάρα πολύ δύσκολη, πάρα πολύ επίπονη και πάρα πολύ χρονοβόρα. Πληγώνεις ανθρώπους που είναι γύρω σου, πληγώνεις τον εαυτό σου, σου έρχονται ενοχικές καταστάσεις στο κεφάλι και δεν μπορείς να είναι ποτέ καλά με τους ανθρώπους γύρω σου μέχρι να καταφέρεις να είσαι καλά μόνος σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται την μοναχικότητα και εγώ κάπως ένιωσα ότι αυτό το πράγμα έπρεπε και πρέπει να το αντιμετωπίσω. Μπήκα ένα βράδυ στο σπίτι μου, έκλεισα την πόρτα και λέω “τώρα θα αντιμετωπίσω ότι υπάρχει μέσα στο κεφάλι μου και το κρύβω κάτω από το χαλί τόσο καιρό”. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία και είναι γιατί συνεχίζεται.

Πέρασα κατάθλιψη, ναι και νομίζω ότι βιώνω τα απόνερα της ακόμα ως λειτουργία κατά βάση πάρα πολλές μέρες που δεν βρίσκεις δύναμη να σηκωθείς από το κρεβάτι, που νιώθεις ότι “και τώρα τι κάνω, πως λειτουργώ, πως το χειρίζομαι;”. Η συνειδητοποίηση και η βοήθεια όμως είναι τα μοναδικά δυο πράγματα που λειτούργησαν και ο μόνος λόγος που θέλω να τοποθετήσω αυτό το πράγμα στη δημόσια κουβέντα έχει να κάνει με το ότι πάρα πολύ άνθρωποι δίνουν μια μάχη και αυτή η μάχη είναι η καθημερινότητα. Όσο αυτό το αντιμετωπίζεις ανοιχτά, με όποια φοβικότητα σου βγαίνει, θα έρθει η μέρα που θα λειτουργήσει. Το πρόβλημα είναι να μην το κοιτάξεις ποτέ», είπε αρχικά ο Γιώργος Λέντζας και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήταν η περίοδος αμέσως μετά το World Party και το μεγάλο strike back αυτού του πράγματος το οποίο νομίζω ότι μου ήρθε πέρυσι στις αρχές του χρόνου. Ήμουν πολύ μικρός για να καταλάβω τη δεύτερη αφήγηση των πραγμάτων συνολικά».

Έπειτα, ο Γιώργος Λέντζας ανέφερε για το World Party: «Το World Party έκανε τον κύκλο του, ήταν το κομμάτι των χαρακτήρων του που το έκανε τόσο μεγάλο. Τα δύο πράγματα που ένιωσα ότι πρέπει να απαντήσω στον εαυτό μου για να κλείσω το κεφάλαιο μέσα μου ήταν μία κολοσσιαία αδικία που ένιωσα για πράγματα και για credit που αποστερήθηκα από το τελικό αποτέλεσμα. Είναι εσωτερικό, είναι το κομμάτι της δημιουργίας που μπόρεσα να μου το δώσω με παραγωγές με πρωτότυπο περιεχόμενο. Τα λεφτά είναι κάτι που προσπαθώ να μην δίνω σημασία γιατί έχω υπάρξει πάρα πολλές φορές στη ζωή μου άφραγκος αλλά δεν έχω υπάρξει ποτέ φτωχός. Φτωχός είσαι όταν αρνείσαι να μοιραστείς και η φτώχεια είναι ένα συναίσθημα το οποίο βιώνεις μαζικά. Το βιώνεις στα συναισθήματα, στις κινήσεις, στα αγγίγματα, με τον εαυτό σου και με τους άλλους, δεν είναι υλικό το κομμάτι της φτώχειας. Η αφραγκία είναι υλική».

Για την απόφαση να ολοκληρωθεί το World Party, είπε: «Είναι αυτό που λέμε με τις σχέσεις ότι μία σχέση διαλύεται όταν έστω ένας από τους δύο σταματά να προσπαθεί».

Ακόμη, ο Γιώργος Λέντζας αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ρήξη στη σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη μετά το τέλος της ταξιδιωτικής εκπομπής.

«Με ενοχλούν αυτά που γράφονται γιατί ότι και να ένιωσα, οφείλω να το προστατεύσω για αυτό που ήταν. Δεν θέλω να πω κακό λόγο για έναν άνθρωπο που έχει υπάρξει στην ζωή μου συνολικά και επίσης είναι σαν να ακυρώνω μια επιλογή που είχα κάνει στο παρελθόν. Είναι τρομακτικό λάθος να κρίνεις τις αποφάσεις του τότε, με τις γνώσεις τους σήμερα. Προχωράς και συνεχίζεις ανάλογα. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαι άνθρωπος», σημείωσε ο Γιώργος Λέντζας.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό