17 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΕΟΕ πήρε την τελική της απόφαση, και γνωστοποίησε τους αθλητές οι οποίοι θα είναι οι σημαιοφόροι για την μεγάλη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024 (26/7). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αθλήτρια στο βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, θα είναι οι δύο αθλητές οι οποίοι θα κρατάνε την σημαία για την είσοδο στο στάδιο.

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διάκριση και για τους δύο, μιας και η χώρα μας από την οποία γεννήθηκαν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα παρουσιαστεί όπως και κάθε φορά φυσικά, πρώτη στο στάδιο, με τις υπόλοιπες χώρες να ακολουθούν στην συνέχεια. 

Τόσο ο ίδιος ο Greek Freak, όσο και η Ελληνίδα αθλήτρια είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την απόφαση, με τον διεθνή μπασκετμπολίστα μάλιστα να είχε αποκαλύψει και παλαιότερα ότι είναι ένα όνειρο για εκείνον να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.

Θυμίζουμε, ότι υπήρχαν σχετικά δημοσιεύματα τα οποία θέλανε την Μαρία Σάκκαρη, να είναι εκείνη η οποία θα είναι η σημαιοφόρος από την πλευρά των γυναικών, αλλά κόντρα στα… προγνωστικά η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα είναι αυτή τελικά που θα αναλάβει αυτή την τόσο σημαντική θέση, μετά και την άρνηση από την Κατερίνα Στεφανίδη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, από την άλλη ήταν ο επικρατέστερος για αυτήν την θέση, αλλά ο ίδιος έχει αρνηθεί λόγω του πολύ φορτωμένου προγράμματος του, με τον ίδιο να επιθυμεί να μείνει συγκεντρωμένος στην προπόνησή του, μιας και οι αθλητές όπου θα είναι και σημαιοφόροι για τις χώρες τους θα πρέπει να περάσουν από συγκεκριμένη «προπόνηση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό