22.2 C
Athens
Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Αργολίδα: «Θα ζω με το άγχος» λέει η μητέρα του 12χρονου – Δύο τα χυδαία βίντεο του αρχιμανδρίτη

Ειδήσεις Ελλάδα

«Κατά λάθος δεν ήταν τα μηνύματα, ήταν επαναλαμβανόμενα και συνεχίστηκε αυτή η χυδαιότητα στα μηνύματά του», είπε η μητέρα του 12χρονου για τον αρχιμανδρίτη από την Αργολίδα 

3
SHARES

Ελεύθερος αφέθηκε ο 40χρονος αρχιμανδρίτης, ο οποίος κατηγορείται ότι έστελνε χυδαία βίντεο σε 12χρονο. Γι’ αυτό και η μητέρα του 12χρονου, μετά την αναβολή που πήρε η υπόθεση του αρχιμανδρίτη από την Αργολίδα, ξέσπασε στους δημοσιογράφους, λέγοντας: «Θα ζω με το άγχος μη πλησιάσει το παιδί μου».

Ο 40χρονος Αρχιμανδρίτης θα βρεθεί ενώπιον του αυτοφώρου του τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου στις 16 Ιουνίου. Κι αυτό γιατί δόθηκε αναβολή στην υπόθεση, προκειμένου να ελεγχθεί εάν από τις 24 Μαΐου του 2023 έως και την ημέρα της σύλληψής του ο ιερέας από την Αργολίδα είχε συνομιλήσει και με άλλους ανήλικους.

«Κατά λάθος δεν ήταν τα μηνύματα, ήταν επαναλαμβανόμενα και συνεχίστηκε αυτή η χυδαιότητα στα μηνύματά του. Τόσο με γραπτά αλλά και με δεύτερο βίντεο. Θα κάνουμε υπομονή 10 ημέρες κι ελπίζω η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να καταφέρει να βγάλει τα στοιχεία που χρειαζόμαστε.

Άλλωστε, γι’ αυτό κι ο ίδιος πήρε την αναβολή για να βγουν τα στοιχεία και να αποδείξει ότι μιλούσε με άλλο όνομα. Όμως όταν κάποιος κάνει ένα λάθος ζητάει και συγνώμη. Εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ να μου ζητήσει συγνώμη», λέει η μητέρα του 12χρονου, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ο πατέρας του παιδιού απάντησε ο ίδιος στον σάτυρο ιερέα:

«Το κατάλαβε όταν έστειλε ο μπαμπάς του το μήνυμα “τι κάνετε πάτερ;”. Πριν δεν το είχε καταλάβει και συνέχιζε. Όταν στέλνεις κάπου αλλού και δεν έχεις την απάντηση που περιμένεις ξαναγυρνάς λίγο πάνω να δεις εάν το στέλνω σωστά. Κι εκείνη την ώρα σβήνεις, διαγράφεις, ζητάς συγνώμη».

Όσον αφορά για το χακάρισμα στους λογαριασμούς του που ισχυρίστηκε αρχικά ο ιερέας η μητέρα του 12χρονου λέει ότι μετά τη σύλληψη άλλαξε τακτική, ενώ σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το εάν γνωρίζει κι αλλά παιδά να έχουν παρενοχληθεί από τον Αρχιμανδρίτη τονίζει: «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν το έχουμε πάθει κι εμείς και μπράβο σου που το είπες. Πρόκειται για ένα γονέα παιδιού».

Όσον αφορά για την απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος ο ιερέας μέχρι τις 16/6 όπου προσδιορίστηκε η νέα ακροαματική διαδικασία, η μητέρα του 12χρονου τονίζει: «Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη που είναι έξω. Ζω με το άγχος μην τυχόν και πλησιάσει το παιδί. Το παιδί απογοητεύτηκε γιατί δεν το περίμενε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δηλώσεις του πατέρα του ανήλικου ο οποίος στρέφεται εναντίον της απόφασης να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο ιερέας. «Ακούτε τα παιδιά σας κι ό,τι σας πουν να είστε δίπλα τους. Αντί οι αποφάσεις των δικαστηρίων να είναι τέτοιες που να κόβουν το κεφάλι της Λερναίας Ύδρας, δεν γίνεται τίποτα και τα περιστατικά αντί να μειώνονται θα πληθαίνουν».

Η έδρα του δικαστηρίου συνεδρίασε και αποφάσισε ο κατηγορούμενος να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος μέχρι τη δική, η οποία ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον Αρχιμανδρίτη απαγορεύτηκε να πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων αλλά και να επικοινωνεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι αρχές θα ερευνήσουν τώρα και το εάν ο Ιερέας έχει στείλει ερωτικά βίντεο και σε άλλους ανηλίκους.

Πανελλήνιες εξετάσεις 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό