25.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Από τον Ολυμπιακό, συμπαίκτης με τον… Μέσι ο Φρέιρε!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νίκολας Φρέιρε αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και έχει ήδη αρχίσει συζητήσεις για τον επόμενο ποδοσφαιρικό «σταθμό» στην καριέρα του. Τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή έχουν πάρει… φωτιά και τον συνδέουν με την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι, με τις δύο πλευρές, μάλιστα, να έχουν έρθει σε επαφή.

Ο 29χρονος στόπερ είχε έρθει δανεικός στους «ερυθρόλευκους» από την μεξικάνικη Πούμας, όμως αυτή η συμφωνία έληξε… πρόωρα και ο Φρέιρε επέστρεψε στον σύλλογό του. Η Πούμας επιθυμεί να τον στείλει εκ νέου κάπου δανεικό στο εξωτερικό, αφού δεν τον υπολογίζει στα πλάνα της και σύμφωνα με δημοσιογράφο από την πατρίδα του, οι συζητήσεις με την Ίντερ Μαϊάμι έχουν ήδη ξεκινήσει.

Κάτι που θα σήμαινε, πως ο Φρέιρε μετά την θητεία του στον Ολυμπιακό, θα γίνει συμπαίκτης με τον… Λιονέλ Μέσι στο MLS και στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Φέτος, κατέγραψε μόλις 4 συμμετοχές με τους Πειραιώτες στην Super League, ενώ είχε κι άλλες 5 στη φάση των ομίλων του Europa League.

Τελευταία φορά που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού ήταν την 1η Οκτωβρίου, στην εκτός έδρας νίκη με 3-0 απέναντι στον ΠΑΣ ΓΙάννινα. Τότε, με την ομάδα του μπροστά στο σκορ με 2-0, είχε αποχωρήσει στην ανάπαυλα ως τραυματίας και δεν επέστρεψε ξανά στα πλάνα των Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό