26.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκπληξη με Αποστολόπουλο, βασικός ο Αραούχο στην ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην τελική ευθεία έχει μπει η Super League 1, καθώς απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθούν τα play offs της διοργάνωσης. Η μάχη για την κορυφή του πρωταθλήματος, είναι ανάμεσα στους δύο «δικεφάλους», με την ΑΕΚ να έχει έναν βαθμό περισσότερο από τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά να χρειάζεται ίδια ή καλύτερα αποτελέσματα από τους Θεσσαλονικείς, για να στεφθεί back to back πρωταθλήτρια.

Η ΑΕΚ έχει μία εκτός έδρας αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (15/05, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD) στο Καραϊσκάκη. Ένα άκρος απαιτητικό ματς για την 9η αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, έκανε γνωστή την ενδεκάδα της ομάδας του, με τον Ισπανό να χρησιμοποιεί για πρώτη φορά βασικό τον Απόστολο Αποστολόπουλο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ντόη θα είναι στο πλευρό του Κάρμο, ενώ οι υπόλοιποι είναι οι… συνήθης ύποπτοι.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Αποστολόπουλος, Όρτα, Τσικίνιο, Έσε, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί 

Η ΑΕΚ από την άλλη, ξεκινάει με τον Σιντιμπέ στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ δίπλα στον Βίντα θα βρίσκεται ο Κάλενς αντί του Μουκουντί. Επιθετικά η «Ένωση», με τον Αλμέιδα να έχει δίδυμο μπροστά τους Αραούχο και Λιαβάι.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Πινέδα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Αραούχο, Λιβάι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό