16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Tο κοριτσάκι που έκλεψε την παράσταση κατά την ομιλία Χατζηδάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Την παράσταση έκλεψε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ένα μικρό κοριτσάκι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Οικονομίαςκαι Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη.

Την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών πραγματοποιούσε την ομιλία του και ανέφερε πως οι οικονομικοί δείκτες δείχνουν πως η Ελλάδα έχει πενταπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης από το μέσο όρο της Ευρωζώνης και το μεγαλύτερο ποσοστό μείωσης της ανεργίας , ο υπουργός Οικονομικών γύρισε προς την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Χατζηδάκης απευθύνθηκε σε ένα μικρό κοριτσάκι που καθόταν δίπλα στον πρωθυπουργό και αστειευόμενος είπε: «Μιλάω και μου κλέβεις την παράσταση».

 Το κοριτσάκι, το οποίο κρατούσε ένα μαύρο τσαντάκι και είχε μια διαπίστευση κρεμασμένη στο λαιμό της, δεν φάνηκε στιγμή να τα χάνει, και χαμογέλασε στον υπουργό Οικονομικών.

Μάλιστα, όταν ο Κωστής Χατζηδάκης την ρώτησε: «Μπορώ να συνεχίσω με την άδειά σου;» εκείνη με ένα χαμόγελο στα χείλη, έκανε ένα θετικό νεύμα, δίνοντάς του και πάλι τον λόγο.

Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε στη συνέχεια πως έχει και αυτός έναν μικρό γιο, ο οποίος βρισκόταν επίσης στο συνέδριο προσθέτοντας πως και εκείνος είναι «εξοικειωμένος με όλα αυτά» και πως έχει περάσει φροντιστήρια.

Ο υπουργός συνέχισε την ομιλία του, για να διακόψει εκ νέου λίγο αργότερα και απευθυνόμενος ξανά στο κοριτσάκι για να της πει: «Περισσότερα από όλα, μου αρέσει το τσαντάκι σου».

Δείτε την ομιλία του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κατά τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου της Ν.Δ. καθώς και τη στιγμή που διέκοψε για να απευθυνθεί στο κοριτσάκι (54’16”).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό